Ali že poznaš svoja števila?

NEPOZNAVANJE VIBRACIJ ŠTEVIL NAM LAHKO PORUŠI SANJE

Moja zgodba

Numerologija mi je podala jasen odgovor

Numerologija mi je podala jasen odgovor.

Hvaležna sem, da sem s pomočjo boleče izkušnje zgradila sebe in postala dobra numerologinja z veliko jasno čutnosti in jasnovidnosti ter razumevanja do drugačnosti ljudi in okolice. Ponosna sem, da lahko pomagam ljudem v stiski, ljudem, ki so pred odločitvijo in ne vedo kam in kako.
Numerologija, priznam, je našla mene in ne obratno. In to v fazi življenja, ko sem bila najbolj ranljiva.
Zgodilo nekega dne – usoda, ki je spremenila moj način razmišljanja in prebudila v meni senzibilnost, katero mi je »dobra vila« podarila že ob rojstvu … 14.2.1998 bil je San Valentin dan zaljubljencev…
V prometni nesreči, v kateri sem bila tudi sama hudo poškodovana, sem namreč izgubila 28 mesečnega sina. Celih 10 let sem iskala odgovor, zakaj se je to zgodilo ravno meni, nama, nam.
Ko sem mu ob rojstvu sina izbirala ime, nisem poznala zakonov numerologije in niti, kako le ta deluje. Kaj pomeni, če ime, priimek, dan rojstva ter življenjska pot niso v soskladju; če so disharmonična.
Numerologija mi je podala jasen odgovor, ko sem na enem izmed predavanj poslušala našo učiteljico. Razlagala je kombinacijo števil, katero imajo največkrat otroci, ki se rodijo z namenom in ko ta namen izpolnijo zapustijo svet… Vem, sliši se skoraj neverjetno, toda to je bil preblisk. Prav to kombinacijo je namreč imel moj pokojni sin Kristjan. Takrat sem globoko v sebi vedela, da sem našla odgovor.
Skozi števila vidim in začutim, kako bi bili uspešnejši in kje bi bilo bolje, da bi gradili stvari ter odpuščali. Kdaj je pravi čas za začetek in kdaj absolutno to ni dobro. Sposobna se svetovati, kdaj je primeren čas za kakršnokoli delo z denarjem za vlaganje, posojanje ali izposojo in kdaj je bolje, da si raje vzamemo v roke knjigo in se učimo živeti in sproščati.
Skozi števila vam lahko pomagam pri vaših odločitvah tako v odnosih, kot pri delu. Pomagam vam izbrati pravi čas za odločitve in dogodke povezane z vami in vašo okolico. Podam vam lahko odgovore na vprašanja: »Kako to, da se to dogaja ravno meni… čemu vedno jaz… ali zmorem… sem sposoben?« Pomagam lahko pri izbiri imena otroka, podjetja, stvari…
Numerologija ni vedeževanje, saj ne razlaga kaj se bo zgodilo, temveč kako ravnati v danih situacijah. Pojasnjuje nam, zakaj se nam določene stvari dogajajo in kdaj je ugodnejši čas za različna naša dejanja, načrte in naloge. Pomaga nam razumeti sebe in naša čustvovanja, da znamo pravilno in ob pravem času izkoristiti naše načrte, prednosti in naše pomanjkljivosti. Z njeno pomočjo lahko prevzamemo večji nadzor nad svojim življenjem.
Števila so lahko naše orodje, katere nam služijo kot svetovalke za življenje in življenjsko ugodje.
Pa vi? Že poznate vaša števila?