SPLOŠNO PREDVIDEVANJE DOGODKOV ZA MESEC DECEMBER 2020

Dragi moji zvesti bralci
❤❤❤

Z današnjim jutrom smo vstopili v mesec december. Zaradi praznikov in obdarovanja je to mesec večjih pričakovanj, mesec kateri bo v nas prebudil več čarobnosti, veselja in upanja. ❤

Kljub temu, da zaradi pandemije, katera neumorno razsaja in nas vedno bolj mori, duši in omejuje ter s tem opozarja, da časi pred nami niso ravno vzpodbudni je prav, da ga izkoristimo sebi v prid, saj le-ta označuje vibracijo števila 7️⃣ kar pomeni, da nam bo v dar poklonil med drugim tudi na osebni rasti in duhovnem razvoju nove lekcije in nove izkušnje.

Za to bo poskrbel tudi retrogradni Uran, kateri bo na nebu še do konec leta in nas soočal s tistimi stvarmi, ki jih intuitivno mogoče že poznamo pa se kljub vsemu še vedno spopadamo z dvomi. Svetujem nam, da se spremembam, ki sledijo v teh dneh ne upirajmo preveč saj bi si s tem samo še povečali skrbi in težave.

Število7️⃣ je namreč pravljično število kar pomeni, da bomo v tem mesecu skušali vse stvari in dogodke videti obarvane s pisanimi barvami. Ne vsi, pa vendar veliko od nas si bo nadelo ? rožnatima očala in svet bo takoj lepši tudi, če v resnici ne bo tako.

Za to pa bodo poskrbeli prazniki pred nami kateri se v mesecu decembru kar vrstijo.? Že skoraj pred vrati je Sv. Miklavž kot Božič✨ in Novo leto? ter vsa obdarovanja za katera bosta poskrbela tudi Božiček in Dedek mraz?? katera so v tem času običaj.
Vsi ti dogodki nam bodo polepšali te težke dni s katerimi se vsak od nas prebija na svoj način, se bodri, vzpodbuja in si vliva upanja.

Med nami je veliko tudi takih, kateri resnično nimajo za preživetje?? kaj šele za to, da bi si polepšali praznične dni z nakupi daril?otrokom, okrasili mize z okusno praznično hrano ter pijačo, zato polagam na dušo vsem nam kateri to zmoremo, da nekomu, za katerega vemo, da bi mu veliko pomenilo in si ne upa vprašati ? nekaj podarimo saj je vibracija meseca decembra 7️⃣ ravno temu namenjena.

»Če stopate po poti, ki vodi do notranje preobrazbe, ni noben korak zaman.«
Guy Finley

Doma v družini?‍?‍?‍? in pri odnosih z bližjimi ?bodimo bolj spravljivi in strpnejši kljub temu, da nam je
»OSTANIMO DOMA« že skoraj do konca skrhalo živce in potrpljenje zato svetujem, da pozabimo vsaj za kratek čas na vse skrbi in probleme ter se veselite vsakega dneva v teh zimskih decembrskih prazničnih dneh.☃️❄️

Če pa bomo koga v tem času spoznali in z njim začeli ljubezensko zvezo bo le-ta kratkotrajna.
Tudi na delovnem področju bo prihajalo do večjih nesporazumov in težav, do odlašanja in prelaganja dejavnosti ter večjih zamud vseh področjih predvsem pa tam kjer je v igri denar in zaključevanje s plačili. ?

V vsakem primeru kolikor bo ta mesec duševno težak, bomo kljub vsemu imeli velike možnosti, da prebrodimo te probleme in težave ter tudi izzive boljše kot bi jih sicer v drugih mesecih.???

Pazljivejši bodimo pri vseh stvareh in predmetih, da nas ne doleti kakšna kraja, izguba ali prevara.?
Lahko se nam dogodi da bomo nekaj samo založili, v tem primeru bomo le- to prej ali slej tudi našli.?
Svetujem nam, da si ne dovolimo, da bi na nas vplivale napovedi luninega in sončnega mrka?? katera sta se letos izrisala ravno v tem času na nebu samo v 15 dneh razlike in nam napovedujeta bolj kritične dneve kot sicer, temveč raje prisluhnimo naši intuiciji, našim sanjam, ciljem in željam ter jim sledimo.

V tem času namreč postanejo del našega bitja naša vera, modrost in moč opazovanja. Zato nam svetujem da ga kvalitetno .porabimo za sebe kajti naš razvoj in duhovna rast ter moč nas samih v tem obdobju bosta odvisna od tega ali bomo v sebi našli in sprejeli naš notranji mir zato, da se čim prej vrnemo v kolesje normalnega življenja svojih vizij in sanj.??

Ne pozabimo slediti naši intuiciji in duhovnim spoznanjem kar nam bo dolgoročno prineslo zadovoljstvo z ustvarjenimi rezultati in zaradi tega bob tudi prestop v leto 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
energetsko bolj fleksibilen in sproščen kot bo tudi leto pred nami.

Zaključuje se leto epidemije in naporov?️‍♂️ s tem pa odhaja tudi energija tega leta katera je dajala poudarek na zdravje, delo in denar. Pred nami je tekoče leto 5️⃣ katero bo zasnovano z večjimi premiki kot so potovanja in selitve torej leto polno dinamike. ⏭⏫⏩

SREČNO! ???