SPLOŠNO PREDVIDEVANJE DOGODKOV ZA MESEC NOVEMBER 2020

Dragi moji zvesti bralci ?,
zaradi neprijetnih dogodkov na področju zdravja, epidemije, ki je napadla ves svet in večino nas porinila v razne emocionalne stiske bodisi na področju dela ??⛏ in denarja?? kot področju odnosov ? bodisi v partnerskih razmerjih in s tem tudi v družinah, v službah, v šolah, med prijatelji, skratka povsod kjer je svoboda odločanja in gibanja nujno potrebna za normalen psihološki, umski in fizični razvoj ter duhovno rast pa še veliko drugega.

Še vedno smo v letu, ki ga lahko primerjamo z ŽELVO.
Počasi a varno do cilja ??

Smo namreč v letu, 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ TK(tekočem) letu 4️⃣in v mesecu novembru TK (tekočem) mesecu 6️⃣ kar prinaša neskladje energij zato lahko pričakujemo veliko nezadovoljstva na splošno.

Poleg tega, da nam vse do 15.11. 2020 kroji usodo tudi retrogradni Mars, ki je povezan z bojem in je lahko zaradi retrogradnosti še bolj intenziven ter nam lahko povzroča notranje napetosti, frustracije in utesnjenost. Med drugim ubija strast v nas ter izgubo želja v spolnosti ter povzroča, da naše potrebe in želje povezane s tem izgubijo moč, naše sanje pa se razblinijo v prah.
Retrogradni Mars je lahko koristen saj nam upočasni čas in nam pomaga predelati naše želje, misli in način kako bomo nadaljevali z našimi metodami pristopa do življenja. v tem času obstaja tudi velika verjetnost, da bomo podvomili v sebe in v naše sposobnosti ter zastavljene cilje.
Z nami na nebu sta tudi retrogradna Uran in Neptun katera sta zaslužena za gospodarsko krizo ali rast, za vsa dogajanja v politiki in tudi za vse katastrofe na nivoju narodov.
Uran v svoji retrogradnosti deluje kot strela, ki uničuje in šokira. Le- ta nas prisili, da spustimo naš ego.
Retrogradni Neptun nam bo odprl zavedanje v smislu, da ne živimo življenja, katerega si želimo, da naše poklicne, strokovne možnosti morda niso tako dodelane, kot smo bili prepričani zato nam bo pomagal do realnejše situacije in pametnejših rešitev. V povezavi z ukrepi mogoče tudi spoznanje, da se bomo enostavno morali naučiti z virusom, ki razsaja živeti. Posledično pa z vsem, ki temu sledi.
Retrogradni Merkur, katerega najbolj poznamo, saj se le-ta večkrat v letu giblje vzvratno in nam povzroči marsikatero težavico povezano s komunikacijo pa izgublja moč in v torek postane spet direkten.

Z novembrom smo prešli v mesec, ki bo predstavljal energijo
muce. ?
Tudi mesec oktober se je hitro zavrtel in pred nami je že mesec november s katerim se začenja tudi nova energija ? z vibracijo števila 6️⃣, katera postavlja na prvo mesto vse obveznosti, ki so povezane z domom in družino, ter odnose v njej. V ospredju bo naše družabno življenje, katero nam bo v tem obdobju primanjkovalo, družina, zakon in ljubezen. Za ostati doma v krogu ljubljenih oseb nam pove tudi to, da se je virus že krepko razširil v naše domove kar pa je razlog za uvedbo novih ukrepov med drugim tudi šolanje in delo od doma ni nič nenavadnega za mesec v katerega smo vstopili.
Kdo ve, lahko pa bomo ostali doma tudi zaradi lepših dogodkov kot je rojstvo otroka. ❤

Kljub vsem tegobam današnjega časa se bomo trudili strmeti k popolnosti ter iskali ravnotežje in skladnost povsod kjer bo to mogoče. Velikokrat nam bodo naše misli zbežale k razmišljanju in sanjarjenju o idealnem svetu namesto, da bi uživali v vsakdanjem življenju.

Skratka dnevi bodo idealni za ostajati doma in se posvečat ljubezni do vsega kar je povezano z domom in družino. Vse se bo odvijalo v večini okrog domačega ognjišča.

Svetujem nam, da se v tem mesecu izognemo delikatnim diskusijam katere nas lahko privedejo do prepirov ampak raje pokažimo več razumevanja, ljubezni , strpnosti in pomirljivosti katero bomo v tem časih potrebovali iz različnih razlogov prav vsi.

Čeprav bodo naše namere poštene in iskrene se v življenja drugih raje ne vpletajmo ampak jim raje prisluhnimo. To je mesec v katerem bomo rabili eden drugega bolj kot kdaj koli prej, mesec namenjen oproščanju starih zamer.
Čustveno bomo namreč bolj občutljivi. Na testiranje bo postavljena naša odgovornost do družine katero bomo morali postaviti na prvo mesto pred vsemi našimi aktivnostmi in načrti.

Mesec pred nami je primeren čas za prevrednotenje vseh razmerij, za katera se nam zdi, da bi bilo to potrebno. .????Če nas karkoli muči se lahko mirne duše v tem času pogovorimo bodisi s prijateljem, v službi, doma v družini s starši, brati, sestrami, otroci ali s svojim partnerjem.

Na področju ljubezni naj bi bil to čudežen mesec z veliko romantike in ljubezni v zraku, več bo telefonskih pogovorov in sporočil ljubezenskih izjav ter naklonjenosti pa tudi, če bo le- ta samo na daljavo.

Ravno nasprotno se lahko zgodi tistim, ki ste vezani, zato bodite pozorni na svoje občutke in občutke partnerja. V kolikor je vajin odnos neuravnotežen lahko pride do nepopravljivih situacij in ločitve.

Izražali bomo svoja čustva, tako lepa kot manj lepa saj bomo v tem mesecu jasno začutili katera razmerja bi poglobili, katera pa kar prekinili.

V drugi polovici novembra se nam na področju spolnosti lahko prebudi novo poželenje, več užitkov v lastni čutnosti ali pa samo poizkusiti kaj novega.

Na področju dela in posledično zaslužka in denarja pomagajmo drugim, vseeno pa ne dopuščajmo, da nas kdo izkorišča in postavi v vlogo žrtve sistema.
Mesec bo nakazoval veliko novih obvez, dana nam bo možnost sprejemati pravilne odločitve ter izbirati med pravim in napačnim.

Denar ne zapravljamo ampak ga dajmo na stran za lepše decembrske praznične dni.

Če želimo biti srečni poskrbimo za naše srce? in našo dušo, ljubljeni osebi podrimo cvetje? ali samo nasmeh?.
Le z ljubeznijo napolnjeni lahko normalno delujemo.
❤❤❤

To so le splošne napovedi saj vsak od nas ima še svojo osebno mesečno energijo odvisno od osebne kode v našem imenu, priimku in rojstnemu datumu. Za natančnejše napovedi, ali pred pomembnimi odločitvami me lahko pokličete na 041 528 910 in pomagala vam bom kako naprej.