ŠTEVILO DNEVA (27.11.2019)

KAJ POMENI ŠTEVILO DNEVA NA KATEREGA SMO SE RODILI
Naključij ni zato tudi to, da smo se rodili na točno določen dan v mesecu in s točno določenim imenom in priimkom nam je bilo zapisano v naši rojstni knjigi. Naj vam pri odkrivanju vaše osebnosti pomaga kratki numerološki opis vaših števil spodaj opisanih.

Dragi moji bralci, pred vrati že trka zima kar mnogim od nas pomeni več časa za brskanje, raziskovanje in razčlenjevanje med drugim tudi nas samih. 🙂
Ravno zaradi tega sem se odločila, da ponovno objavim opis števil in njihov pomen od 1 do 9 za vse tiste, ki še niste tega zasledili na moji strani numerologija & darja, kot tudi za vse tiste, ki bi radi spomin osvežili in si le – to še enkrat ali večkrat prebrali.

Naj tu dodam, da splošne lastnosti spodaj opisnega števila veljajo tudi, če seštejemo naš rojstni datum npr. (28.11.2005 = 2+8+1+1+2+0+0+5 =19 = 1+9 = 10 = 1+0= 1) To je naša življenjska pot (ŽP) naš namen kateremu sledimo skozi življenje.

Tudi črke našega imena in priimka kot tudi vzdevke seštejemo, kar nam veliko pove o nas samih. Temu rečemo vedenjsko ali značajsko število, za katero lahko rečemo, da je kot naša obleka, ki jo nosimo. Sama pri tem uporabljam Kaldejsko numerologijo.

Začela bom s številom 1,10 in 19 katero označuje energijo Sonca ter številom 28 katerega označuje energija Saturna. Vsa ta števila pa v horoskopu označujejo Leva.

Če število 10, 19 in 28 seštejemo v enomestno število dobimo število 1 katere splošne lastnosti so samozavest in to tudi takrat, ko ste v resnici v sebi negotovi in nesigurni. Ste energetsko močni ljudje, pametni pa tudi prilagodljivi in stabilni. Sposobni ste velikih ustvarjanj, le prevelikemu analiziranju, katero vas povede v sitnobo, se s pomočjo vašega veličastnega uma raje poskušajte izogniti.

Ste vztrajni, iniciativni z neverjetno voljo ter sposobnostjo obvladovati vsakršno situacijo. Lahko se povzdignete neverjetno visoko.
Ste močno sugestivni, kar pomeni, da si lahko v življenje prikličete dobre in slabe stvari ter dogodke.

Če ste v harmoniji z ostalimi števili vam le – ta vibracija poudarja pogum, iniciativnost in voditeljstvo, veliko odgovornosti ter zanesljivosti. Med vaše sposobnosti spadajo tudi dobra organizacija, kreativni duh, veliko optimizma, krono vsemu temu pa vam dajeta vaša radodarnost in vaša plemenitost.

Tisti pa, ki imate disharmonijo z ostalimi števili v vašem seštevku vas le- ta označuje velikokrat kot brezsrčnega človeka z več egoizma in sebičnosti, prinaša vam več nepopustljivosti do soljudi, delujete hladni in trmasti, zaradi dokazovanja svoje samozadostnosti in dominance ste velikokrat bolj prepirljivi in tudi maščevalni. Znate biti zelo nezaupljivi, izražate se s pretirano ljubosumnostjo kar pa ne pomeni, da to pokažete vedno temveč zaradi vašega ponosa raje vse skupaj potlačite in čustva prikrijete ter to izrazite z gospodovalnostjo, togostjo, pretirano samozavestjo in tudi posesivnostjo.

1 Vodstvo (Sonce)
Ste rojeni vodja z močno ambicijo in željo po uspehu in samopotrjevanju Ljubite svobodo in ne marate omejitev, zato težko sodelujete z drugimi. Znate motivirati druge, ste pionir, pobudnik in veliko tvegate. Ste odločni, zahtevni, inovativni.

Slabosti: Trma in ego vam lahko prej škodi, kot koristi. Izogibajte se lenobi in zavlačevanju, nagli jezi in ukazovalnosti. Pri delu, ki ga opravljate morate biti samostojni ali pa imeti glavno besedo, zato je vodilni položaj za vas idealen, sicer vas povede v nezadovoljstvo in postanete vase zaprti in velikokrat tudi samotarski. Potrebujete samo pohvalo. Moški jang princip.

10 Ambicioznost(Sonce)
Ste zelo ambiciozni, težite k neodvisnosti in uspehu. Želite živeti v skladu s svojimi sanjami in imeti dovolj poguma, vere vase in energije, da to dosežete. V življenju večkrat doživite izmenjavo padcev in vzponov potem pa trajen uspeh, ki vas pripelje do vrha kakršnega si želite. Zato se številu 10 reče kolo sreče. Je število časti in zaupanja.

Slabosti: Rutina vas ubija, hitro se začnete dolgočasiti in postanete depresivni.

19 Samosvojost (Sonce)
Ste harmonični, prilagodljivi ter iznajdljivi, zanesete se samo nase, ob razočaranju ali neuspehu se znate hitro pobrati. Zaradi vaše potrpežljivosti in vztrajnosti prej ali slej doživite uspeh, zadovoljstvo in srečo na vseh področjih. Sreča vas spremlja povsod. Znate delati v paru ali skupini. Skozi življenje doživljate veliko spoštovanja in časti. Vedno hrepenite po odvisnosti, zato se morate ukvarjati z nečem, kjer lahko ste lahko neodvisni od drugih. Temu številu pravimo Princ nebes.

Slabosti: znate biti nezaupljivi do drugih, sodelavci se vas bojijo, ne želite izmenjevati svojih idej z drugimi in ste v tem smislu sebični. Znate biti v istem trenutku ljubeznivi in trmasto egocentrični. Če vam kdo ni všeč se ga brez kompromisno znebite. Večinoma ste uspešnejši na področju dela,
kot v ljubezni.

28 Močna volja (Saturn)
Ste odločni, motivirani, ambiciozni, samozavestni in imate močno voljo. Kljub temu potrebujete nekoga, ki vas ves čas malce priganja, zato dobro delujete v paru ali skupini. Poslovna partnerstva so nujna za vaš razvoj. Ste strastni in to v vseh stvareh, ki se jih lotite, samoiniciativni, originalni, nadpovprečno inteligentni, z veliko sposobnostmi, lahko ste uspešni poslovneži, direktorji. Včasih celo genialni. Radi imate svobodo.

Slabosti: Zaradi močne volje hitro postanete trmasti, togi in pikri. Ste ljubosumni in poželjivi, s težavo ohranjate partnerstva saj tudi nežna čustva težko pokažete. Hitro izgubite naklonjenost do ljudi. Ločitve in izgube zaradi zaupanja napačnim ljudem. Zaradi strahu pred izkazovanjem čustev, največkrat obrnete hrbet ljudem, ki vas razumejo in imajo radi. Na pravnih področjih izgube. Ne znate se učiti iz napak in jih neprestano ponavljate zato svojo življenjsko pot začenjate vedno znova in znova. Izredno trmasti in svojeglavi, nepredvidljivi, znate biti celo diktatorski. Zaradi nezaupljivosti postanete ironični, cinični in celo agresivni, iskanje kompromisov je za vas tuje raje se neprestano bojujete za svoj prav in nadvlado, kar pa se vam lahko pozna pri vašem uspehu. Ste samozadostni.

Uživajte ob spoznavanju sebe preko čarobnih števil, katera nam krojijo našo srečo.
<3 <3