ŠTEVILO DNEVA (13.12.2019)

KAJ POMENI ŠTEVILO DNEVA NA KATEREGA SMO SE RODILI

Dragi moji bralci <3, večina se vas je zbudila v zasneženo jutro le pri nas na obali smo se v deževno. Pred nami je vikend, ko si bomo vzeli več časa za sebe jaz pa vam v ta namen ponujam nekaj zanimivega branja. 🙂

Naključij ni zato tudi to, da smo se rodili na točno določen dan v mesecu in s točno določenim imenom in priimkom nam je bilo zapisano v naši rojstni knjigi. Naj vam pri odkrivanju vaše osebnosti pomaga kratki numerološki opis vaših števil spodaj opisanih.

Pred kratkim sem opisovala lastnosti ljudi z vplivom števil 1, 10, 19 in 28 danes nadaljujem s številom 2,11,20 in 29.
Opis števil od 1 do 9 so bila namreč že opisan in objavljena na moji strani tokrat pa za vse tiste, ki še niste tega zasledili kot tudi za vse tiste, ki bi radi spomin osvežili in si le – to še enkrat ali večkrat prebrali.

Splošne lastnosti spodaj opisnega števila veljajo tudi, če seštejemo naš rojstni datum npr. (11.12.2004 = 1+1+1+2+2+0+0+4 =11 = 1+1 = 2) To je naša življenjska pot (ŽP) naš namen kateremu sledimo skozi življenje.

Tudi črke našega imena in priimka kot tudi vzdevke seštejemo, kar nam veliko pove o nas samih. Temu rečemo vedenjsko ali značajsko število, za katero lahko rečemo, da je kot naša obleka, ki jo nosimo. Sama pri tem uporabljam Kaldejsko numerologijo.

Če število 11, 20 in 29 seštejemo v enomestno število dobimo število 2 katere splošne lastnosti so ženski JIN princip. Diplomacija, sodelovanje, prijaznost, prilagodljivost, želja po druženju in združevanju, sociala. Zardi že uveljavljene izkušnje števila 1 so zato bolj samozavestni ter s tem mirnejši in nežnejši z močno empatijo do soljudi.

2 Ljubeznivost (Luna)
Ste zelo očarljivi, nežni in tudi občutljivi, zaznate biti zelo taktični s čutom za diplomacijo. Znate biti zelo razumevajoči in s svojo skromnostjo skoraj vedno pripravljeni pomagati drugim zato vam ležijo poklici, kjer se lahko razdajate drugim in zdravite. Ker radi sodelujete ste dober poslovni partner. Velikokrat imate koristi od drugih še posebej od nasprotnega spola. Vaše zamisli tako v službi kot doma so zelo ustvarjalne.

Slabosti: Ste zelo nesamozavestni, imate odvisniško naravo in se podrejate kar pomeni, da ste velikokrat zahrbtni, saj želite vsem ugajati. Živčnost in stres lahko zelo slabo vplivata na vaše zdravje. Zelo hitro se počutite prizadeti in užaljeni.

11 Kreativnost (Neptun)
Ste sanjači kateri sanjate velike sanje, v sebi imate magnetno privlačnost, znate biti sočutni, čustveni in navdihujete druge. Ker znate prisluhniti tudi nevidnim platem življenja, vam ustreza delo svetovalca ali terapevta pa tudi v zdravstvu ste zelo priljubljeni. Izredno senzibilni s paranormalnimi sposobnostnimi. Ste zelo intuitivni, metafizični svet vam je zelo domač, zato svetujemo ukvarjanje z duhovnostjo. Talent za umetniške dejavnosti.

Slabosti: Zaradi vaše prevelike sanjavosti pozabite na racionalnost, zato vam lahko poslovna plat življenja dela velike preglavice. Tudi na čustvenem področju je velika verjetnost večjih težav, kot so npr. razne izgube, slaba izbira partnerja, nestabilnost, skrite veze. Zaljubljate se večkrat, veze pa končujete vedno le, če ste dobili nadomestilo. Ste kot nekakšne ovijalke, vedno rabite naslombo. Zaradi kolebanja izgubljate priložnosti.

20 Toplina (Luna)
Ste zelo vedri, nasmejani s toplino v očeh. Hitro zaznavate občutja drugih in se jim znate prilagoditi. Ste intuitivni dovzetni in prozorni. Rešitve iščete na duhovnem področju. Delujete pomirjevalno in miroljubno. Lepota, harmonija in ljubezen so vaša osnova za življenje zato se izogibate vsemu grdemu in žaljivemu. V večini izredno muzikalični. Ste delavni in niste nagnjeni k zavisti Javno življenje in medicina sta vam pisana na kožo. Ste umirjeni in samozavestni.

Slabosti: Niste nagnjeni k pretirani odločnosti zato niste pobudnik, temveč nekdo, ki posluša druge in naredi, kar mu naročijo. Strah vas je samote in osamljenosti, zato ste pripravljeni narediti vse, da bi vas drugi imeli radi. Običajno šele na drugi poti najdete svojo identiteto.

29 Ekstremizem (Neptun)
Ste izredno senzitivni ter dovzetni za energije in sporočila iz drugih dimenzij, kot je parapsihologija, meditacija, jasnovidnost… Vaša podzavest je v neprestani aktivnosti z paranormalnimi sposobnostnimi in močjo. Imate tudi zelo razvito intelektualno komponento z duhovno polno globino. Talent za glasbo in ples. Ljubite harmonijo in dobro družbo, ste skromni in prijazni. Ste odlični pogajalci svetovalci in diagnostiki nagnjeni k neprestani akciji. Ležijo vam poklici kjer lahko delate z nasprotnim spolom. Po navadi pridete do veliko denarja, če pa ne, znate ravno tako dobro živeti. Ste svetovljani.

Slabosti: Neprestano se prilagajate drugim, radi pomagate, v sebi velikokrat nesigurni. Ste izredno strastni in impulzivni. Imate malo pravih prijateljev. Velikokrat počnete usluge zaradi svojih skritih računov. Ste občutljivi za energije iz okolja in imate zelo spremenljivo razpoloženje in ste hitro prizadeti. Hitro izgubite iluzije o zakonu in družbi in se vedno počutite kot žrtev.
V naslednjih dneh sledijo lastnosti števil našega rojstnega dneva 3,12, 21 in 30.

In ne pozabite, vsa opisana števila imajo skoraj enak pomen, če jih imamo v našem imenu, priimku ali vedenjskem številu kot našem vzdevku in seveda na naši ŽP – življenjski poti.
Ali jih poznate?
Pokličite me na 041528910 in razkrila vam jih bom. 

Uživajte ob spoznavanju sebe preko čarobnih števil, katera nam krojijo našo srečo.
<3